Husa pentru iPhone de la Floveme protejeaza cu eleganta

Husa pentru iPhone de la Floveme protejeaza cu eleganta

Husa pentru iPhone 6 si 6S de la Floveme este formata din 3 parti care se imbina perfect. Partea interioara este captusita cu un strat subtire de pasla ce are rolul de a proteza de eroziune dar si de a absorbi socurile.

Protejeaza-ti telefonul iPhone 6 cu o husa de telefon eleganta. Husa de telefon Floveme este perfecta pentru acele momente cand esti cu prietenii si doresti sa atragi cat mai multe priviri.

Husa de telefon Floveme este proiectata special pentru telefonul iPhone 6 si 6S. Rezultatul proiectarii atente face ca aceasta husa sa se aseze perfect pe carcasa telefonului.

Butoanele iPhone-ului sunt protejate si ele de aceasta husa. Peste butoanele originale vin zone speciale, usor de gasit si simtit cu degetele. Acestea acopera perfect butoanele telefonului fara sa lase sa patrunda particule de praf.

Partea din spate a husei de telefon Floveme pentru iPhone este prevazuta cu o fereastra prin care este vizibila sigla firmei Apple.

Toate decupajele si gaurile din aceasta husa de telefon pentru iPhone se potrivesc perfect formei si deschiderilor telefonului iPhone 6 si 6S. Astfel nu veti avea niciodata probleme cu conectarea incarcatorului, a cablului de date sau a castilor.

Posted on 2017-03-31 0 1205

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Compare 0
Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Tax
0,00 lei Total

Prices are tax included

Check out