Husa telefon ultra subtire pentru protectia lui iPhone 5

Husa telefon ultra subtire pentru protectia lui iPhone 5

Husa pentru iPhone 5 cu protectie totala. Acum ai posibilitatea de a-ti proteja in intregime telefonul mobil cu o husa de telefon ce include si folie de protectie din sticla securizata pentru ecran.

Fiind realizata dintr-un policarbonat de rezistenta foarte mare, aceasta husa de telefon nu influenteaza calitatea semnalului GSM, a semnalului WiFi sau viteza de transfer a datelor mobile.

Aceasta husa de telefon pentru iPhone 5 este foarte subtire. Prin echiparea telefonului iti va adauga un minim de grosime. Comparat cu alte huse, aceasta are grosimea considerabil mai mica.

Nu va lasati influentati de lipsa de grosime a materialului din care este fabricata husa de telefon. Aceasta husa poate sa va protejeze iPhon-ul in orice conditii. Pentru ca nivelul de protectie sa fie maxim husa de telefon include si folia de protectie din sticla securizata de grad 9H. Aceasta este una dintre cele mai rezistente tipuri de sticla din lume.

Proiectarea de exceptie face ca toate gaurile si deschiderile telefonului da fie perfect aliniate cu decupajele din husa de telefon.

Husa de telefon ultra subtire pentru iPhone 5 este compatibila si cu iPhone 5s si iPhone SE. Placuta la atingere, cu un design elegant, aceasta husa pentru iPhone 5, 5S, SE este foarte subtire, rezistenta la uzura si include folie de protectie pentru ecran.

Posted on 2017-03-31 0 1809

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Compare 0
Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Tax
0,00 lei Total

Prices are tax included

Check out