Ce trebuie sa stii cand cumperi huse de telefon

Ce trebuie sa stii cand cumperi huse de telefon

Daca acum 10 ani telefoanele mobile erau considerate un lux iata ca in zilele noastre ele sunt o necesitate. Telefoanele mobile nu numai ca sunt mobile in propriul sens al cuvantului, dar ne-au redat si noua libertatea. Suna putin ciudat dar in sfarsit nu mai suntem nevoiti sa stam in vecinatatea telefonului asteptand un apel. Acum telefonul sta pe langa noi si ne avertizeaza de prezenta apelului.

Devenind o necesitate, este necesar sa-l protejam. Distrugerea accidentala a telefonului datorita caderii de la inaltime, patrunderii apei sau a utilizarii incorecte poate insemna pierderi insemnate in special pentru acele persoane care isi desfasoara activitatea folosind telefonul.

In continuare vom discuta despre cateva aspecte ce ar trebui cunoscute inainte de a cumpara o husa de telefon si intr-un articol viitor vom discuta despre cate tipuri de huse de telefon sunt disponibile in magazinele de profil, printre care si magazinul online de huse de telefon Netler.ro.

Functiile indispensabile unei huse de telefon bune

  1. Protectia
  2. Accesul la functiile telefonului
  3. Agatatoare pentru centura sau snurul
  4. Protectia ecranului

Discutam in continuare pe larg despre cele 4 functionalitati importante ale unei huse de telefon.

Protectia

Primul motiv pentru care cumperi o husa de telefon este protectia. Tipul de material din care este fabricata husa de telefon, grosimea acestuia si modul de realizare influenteaza foarte mult gradul de protectie oferit telefonului. Unele huse de telefon protejeaza doar colturile si partile laterale. Altele acopera si capacul din spate al telefonului. Unele huse imbraca total telefonul, chiar si ecranul oferind o protectie completa. In unele cazuri husele de telefon ofera protectie chiar impotriva apei, izoland complet telefonul de mediul exterior.

Tipul de protectie pe care-l poate oferi husa de telefon se va alege in functie de mediul in care se va folosi telefonul mobil si tipul de activitate exercitata.

Accesul la functiile telefonului

O husa de telefon este utila atat timp cat poti utiliza liber telefonul fara a fi necesare operatiuni elaborioase. O husa de telefon buna este o husa care ofera utilizatorului accesul imediat la orice functii ale telefonului (butoane de pornire si volum, butonul home, porturile de incarcare, casti audio si in primul rand la touch screen). Unii producatori de huse de telefon merg atat de departe cu proiectarea huselor incat, pentru a oferi o protectie extinsa (exemplu: caderea de la inaltimea unui bloc) ingradesc accesul la touch screen si butoane. Trebuie tinut cont ca odata cu necesitatea de a creste nivelul de protectie scade accesul la functiile telefonului mobil. In aceeasi categorie intra si husele de protectie subacvatice care de cele mai multe ori nu ofera acces la butoanele sau touch screenul telefonului.

Agatatoare pentru centura sau snurul

Utila persoanelor active care folosesc foarte mult telefonul, agatatoarea pentru centura da posibilitatea plasarii telefonului intr-un loc usor accesibil, departe de chei, monede sau orice alte materiale cu care poate veni in contact in interiorul buzunarelor. Snurul este util in special persoanelor care obisnuiesc sa uite telefonul. Atassarea acestuia de centura, gaica pantalonilor sau de poseta previne pierderea sau uitarea telefonului.

Protectia ecranului

Majoritatea telefoanelor actuale au ecranul construit din sticla speciala care nu se zgarie. Pentru telefoanele care nu au ecrane anti-zgariere este foarte importanta instalarea unei folii de protectie pentru ecran. In special pentru persoanele care pun telefonul la un loc cu cheile sau monene instalarea unei folii de sticla securizata este recomandata. Daca husa de telefon achizitionata nu vine pa pachet cu o folie de protectie pentru ecran, nu uitati sa cumparati una separat.

Posted on 2017-03-31 0 1013

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Compare 0
Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Tax
0,00 lei Total

Prices are tax included

Check out