Husa Samsung Galaxy S7 Edge originala U-Case

Husa Samsung Galaxy S7 Edge originala U-Case

Husa Samsung Galaxy S7 Edge de la u-Case este o husa de tip Snap-On, confectionata dintr-un material siliconic de calitate foarte buna. Husa protejeaza atat capacul din spate al telefonului cat si partile laterale ale pretiosului ecran curbat cu care este dotat S7 Edge.

Husa pentru Samsung Galaxy S7 Edge

Folosing aceasta husa de telefon, pretiosul dumneavoastra telefon nu va mai suferi zgarieturi si lovituri. Siliconul din care este confectionata husa absoarbe socurile si forta loviturilor in totalitate.

Cu un design rafinat si linii placute husa pentru telefonul Samsung Galaxy S7 Edge 100% originala fabricata de u-Case se potriveste la perfectie cu forma telefonului, si nu deranjeaza mufa castilor sau a incarcatorului. Iata o husa de telefon simpla si efectiva dar care imbraca cu stil telefonul.

Partea din spate a husei are un strat exterior special care nu permite alunecarea. Cu aceasta husa telefonul dumneavoastra nu va mai aluneca atat de usor din mana.

Fanta pentru camera telefonului este realizata prin taiere in diagonala, pentru a nu influenta in nici un fel lumina flashului si imaginea din fotografii.

U-Case produce unele dintre cele mai populare huse de telefon. Cu un volum destul de mare de vanzari, husa Samsung Galaxy S7 Edge produsa de U-Case nu va va dezamagi.

Posted on 2017-03-31 0 1550

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Compare 0
Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Tax
0,00 lei Total

Prices are tax included

Check out