Husa cu oglinda si diamante artificiale pentru iPhone 6

Husa cu oglinda si diamante artificiale pentru iPhone 6

Husa pentru iPhone 6 cu oglinda si diamante artificiale are un aspect elegant, se simte placut la atingere si protejeaza telefonul de lovituri si zgarieturi.

Da telefonului tau un aspect de lux cu aceasta husa de telefon incrustata cu cristale swarovschi (diamante artificiale). Strasurile din cristale swarovschi sunt aplicate manual. Materialul de inalta calitate din care este fabricata husa de telefon este poliuretan foarte clar, dand aspectul unui cristal care imbraca telefonul.

Spatele husei acopera telefonul in intregime si prezinta o fereastra transparenta prin care lasa vizibila binecunoscuta emblema a firmei Apple. In plus partea din spate a acestei huse de telefon are aspectul unei oglinzi. Oglinda este realizata prin procedeul de electroplacare.

Aspectul acestei huse de telefon pentru iPhone cu diamante te duce cu gandul la lux. Materialul poliuretan cristali, diamantele artificiale cu care este incrustata manual, fereastra de vizualizare a emblemei Apple si chiar si culoarea aurie dau impresia de eleganta si rafinament.

Alte puncte forte ale acestei huse de telefon: aspectul de cristal, rezistenta sporita datorita capacitatii de absorbire a socurillor, se potriveste la perfectie cu toate detaliile telefonului mobil iPhone 6.

Posted on 2017-03-31 0 915

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Compare 0
Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Tax
0,00 lei Total

Prices are tax included

Check out