Protectie completa pentru Samsung Galaxy S5 cu o husa din silicon

Protectie completa pentru Samsung Galaxy S5 cu o husa din silicon

Husa de telefon din silicon clar pentru Samsung Galaxy S5 iti da curajul sa faci activitatile cotidiene fara sa te temi de evenimente neplacute.

Siliconul transparent si moale, din care este confectionata aceasta husa de telefon pentru Samsung Galaxy S5, poate absorbi cu succes socurile provocate de o cadere de pe masa sau din mana. Siliconul moale este extrem de rezistent si va absorbi loviturile si socurile dara sa-si schimbe forma.

Daca lipsa de culoare nu este pe gustul tau, afla ca aceasta husa Samsung Galaxy S5 din silicon vine in diverse culori, toate transparente (negru, auriu, roz, albastru si clar).

Conectarea castilor si a cablului de alimentare sunt lucruri simple cand ai telefonul imbracat in aceasta husa. Aceasta husa de telefon se potriveste perfect cu forma telefonului Samsung Galaxy S5. Butoanele sunt acoperite de zone speciale putin ridicate din silicon tare pentru a permite o gasire tactila, chiar si pe intuneric. In acelasi timp, prin acoperire, butoanele sunt ferite de acumularea de praf sau grasime. Gaurile porturilor de casti si alimentare sunt atent decupate pentru a nu ingreuna conectarea sau deconectarea.

Ecranul telefonului nu a fost lasat neprotejat. Husa Samsung Galaxy S5 din silicon clar inglobeaza si o folie de protectie realizata prin nanotehnologie. Partea care vine in contact cu ecranul este acoperita de microsfere, care impiedica aderenta la suprafata ecranului, conferind un plus de rezistenta la lovituri.

Partea care acopera capacul din spate al telefonului precum si partea din fata care acopera ecranul telefonului se imbina perfect in zona de pe lateralele carcasei, imbracand complet telefonul.

Husa de telefon Samsung Galaxy S5 din silicon transparent clar are asemanarea unui cristal care inveleste telefonul si protejeaza de zgarieturi, efectul abraziv al prafului, cazaturile nedorite si chiar si de obiectele cu care telefonul vine in contact in poseta sau buzunare. Cu aceasta husa de telefon iti poti pune telefonul pe masa cu fata in jos sau sus fara a te teme de zgarieturi.

Posted on 2017-03-31 0 447

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Compare 0
Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Tax
0,00 lei Total

Prices are tax included

Check out