Ce fel de huse de telefon putem achizitiona

Ce fel de huse de telefon putem achizitiona

Revenim la un subiect mai vechi si discutam despre ce posibilitati avem cand avem nevoie sa cumparam o husa de telefon. In continuarea articolului Ce trebuie sa stii cand cumperi huse de telefon vom enumera astazi tipurile de huse de telefon disponibile in comertul de profil.

O scurta definitie a husei de telefon ar fi: carcasa protectiva ce inconjoara telefonului cu scopul de a prelungi timpul de exploatare al telefonului mobil si pentru a-l pastra aproape in aceeasi stare ca atunci cand a fost nou. Husele de telefon pot fi fabricate din diverse materiale ca: plastic, cauciuc, metal, piele, silicon, poliuretan sau policarbonat. Gradul de protectie oferit variaza in functie de designul ales si tipul de material folosit.

Huse de telefon de tip carapace (shell)

Husele de tip shell acopera in general partea din spate si lateralele telefonului lasand ecranul descoperit. Acestea pot fi confectionate atat din materiale tari sau moi, avand avantajul ca ofera o protectie buna impotriva cazaturilor, loviturilor si zgarieturilor dar lasa ecranul telefonului complet neprotejat.

Huse de telefon de tip buzunar/saculet

Husele de tip saculet sunt in general greu de utilizat pentru ca acopera in totalitate telefonul. Pentru a accesa functiile telefonuluui trebuie mai intai deschis saculetul (inchis cu velcro, snur, capsa, etc) si apoi extras de acolo. Telefonul este expus pericolelor pe toata perioada cat sta in afara saculetului. husa de telefon saculet sau buzunar poate fi confectionata din diverse materiale (material textil, plastic, piele sau silicon). Husele de telefon de acest fel ofera un grad foarte mare de protectie, unele chiar si sub apa dar in schimb ingradesc accesul la functiile de baza ale telefonului.

Huse de telefon flip (carticica)

Aceste huse sunt de obicei huse capapace(shell) care au in plus o coperta ce acopera si ecranul. Pentru a privi ecranul si pentru a da comenzi telefonului trebuie ridicata coperta de pe ecran. Husele de tip flip (carte) pot fi facute din diverse materiale, printre care pielea artificiala piele naturala si sunt de obicei inchise cu capse, scai sau magnet. Unele huse de tip flip au o parte a copertei transparenta pentru a facilita accesul la ecranul telefonului. La unele huse de tip flip coperta care acopera ecranul este total transparenta si da posibilitatea folosirii functiilor de touch screen cu usurinta.

Huse de tip armura

Husele de telefon de tip armura sunt in general foarte puternice, construite sa reziste si sa protejeze telefonul de cele mai puternice lovituri si socuri. Aceste huse adauga de obicei un plus mare grosimii telefonului, facandu-le greoaie si anevoios de transportat in buzunar. Din aceasta cauza aceste huse in general au agatatori de prindere la centura si sunt destinate celor care muncesc in medii grele in care logiturile si socurile sunt iminente. Majoritatea huselor de tip armura acopera si ecranul, fiind echipate cu folii de protectie pentru ecran spacial adaptate sa reziste socurilor puternice. Unele dintre acestea perimit chiar folosirea sub apa a telefonului mobil.

Huse de tip abtibild (sticker)

Husele de tip abtibild nu sunt huse in propriul sens al cuvantului ci mai bine zis folii autocolante menite sa schimbe aspectul telefonului. Acestea sunt in general usor de aplicat si scos, dupa bunul plac al posesorului. Chiar daca nu au functii de protectie impotriva loviturilor si cazaturilor, husele de tip sticker protejeaza zonele acoperite impotriva zgarieturilor si eroziunii.

Posted on 2017-03-31 0 630

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Compare 0
Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Tax
0,00 lei Total

Prices are tax included

Check out