Cum alegi cea mai buna husa de telefon pentru iPhone 6

Cum alegi cea mai buna husa de telefon pentru iPhone 6

Numarul posesorilor de telefoane mobile a crescut extrem in special de cand a aparut iPhone 6. Acum se pot face cu un telefon la fel de multe lucruri cat se poate face si cu un calculator. Fie ca doresti sa te uiti la televizor, sa joci un joc sau doar sa navighezi pe net, telefonul mobil e bun la toate.

Nu-l scapa din mana. O mica neatentie si mica bijuterie tehnologica poate ajunge la cosul de gunoi. Dupa ce ai platit cateva mii de lei pentru telefon ar fi pacat sa trebuiasca sa-l abandonezi pentru a a cazut putin mai tare de asfalt sau pe scari.

Nu-l zgaria. Telefoanele mobile de actualitate sunt adevarate bijuterii tehnologice. Ele arata impecabil si sunt foarte rezistente la zgarieturi, mai ales ecranul. Totusi de nenumarate ori utilizatorii au atras atentia ca si cele mai rezistente ecrane se zgarie.

Ce facem pentru a ne feri de probleme. Cum protejam telefonul de zgarieturi, lovituri si cazaturi?

Inevitabil telefonul va cadea la un moment dat din mana si un obiect ascutit va atinge carcasa sau ecranul. Important este ca in acel moment telefonul sa fie pregatit corespunzator, cu o husa de telefon si o folie de protectie pentru ecran.

Husele de telefon pot si clasificate, dupa grosime, dupa cum urmeaza:

  • Huse de telefon de tip armura
  • Hude de telefon de tip carapace
  • Huse de telefon de tip portofel

Husele de tip armura adauga foarte mult la grosimea telefonului iPhone 6 dar ofera protectia cea mai mare. In general protejeaza si ecranul si unele reusesc si sa protejeze impotriva apei. Acestea sunt recomandate persoanelor care lucreaza in medii deosebite cu risc mare de a lovi telefonul.

Husele de tip carapace se aseaza de obicei peste partea din spate al telefonului si ofera o protectie de nivel mediu partilor laterale, colturilor si a spatelui. In general aceste huse de telefon sunt mai subtiri si nu adauga o grosime exagerata.

Husele de tip portofel sunt elegante si ofera o protectie intre cele doua tipuri de huse de mai sus prin faptul ca acopera ecranul lui iPhone 6 cu un strat considerabil de piele sintetica.

Husele cu rama metalica protejeaza colturile si marginile telefonului. In acelasi timp partea din spate este acoperita pentru a preveni zgarieturile. Din aceasta gama face parte husa de telefon cu rama din aluminiu si efect de oglinda pentru iPhone 6.

Carcasele de tip carapace din silicon sau termo-poliuretan pot fi opace, cu diverse culori sau transparente, usor colorate pentru a da telefonului un aspect deosebit. Datorita elasticitatii materialului, acestea ofera o protectie foarte buna telefonului iPhone 6.

Posted on 2017-03-31 0 621

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Compare 0
Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Tax
0,00 lei Total

Prices are tax included

Check out