Cum repari zgarieturile unui telefon iPhone 6

Cum repari zgarieturile unui telefon iPhone 6

Cu trecerea timpului Apple a inventat materiale din ce in ce mai rezistente pentru a construi minunatia tehnologica denumita iPhone 6. Iphone 6 este unul dintre cele mai bune telefoane mobile smartphone de pe piata. Cu toate acestea, expertienta de zi cu zi ne-a invatat o lectie importanta: nimic nu este perfect.

Cum repari zgarieturile unui telefon iPhone 6

Sticla din care este construit digitizerul lui iPhone 6 este una dintre cele mai rezistente din lume. Sticla securizata cu suprafata oliophoba din care este facut displayul lui iPhone 6 este foarte rezistenta si poate face fata la contactul cu monezi, chei, mobila, suprafete metalice si chiar asfalt.

Daca partea frontala a telefonului este facuta in una dintre cele mai rezistente sticle din lume la ora actuala, nu la fel putem spune si de capacul din spate al telefonului, care este fabricat din aluminiu acoperit cu un strat special ce-i ofera protectie.

Oricat ti-ai proteja telefonul pana la urma tot vor aparea zgarieturi pe suprafata lui, atat pe ecran cat si pe capacul din spate. Cu toate ca-l pazesti ca pe ochii din cap, zgarieturile apar ca prin mister atunci cand te asptepti mai putin.

Pentru a proteja carcasa telefonului poti alege sa-l imbraci intr-o husa de telefon pentru iPhone 6 pusa in vanzare de catre magazinul nostru.

Cum poti sa repari zgarieturile ecranului lui iPhone 6

Evident, cea mai buna solutie este schimbarea completa a ecranului, impreuna cu digitizerul. Aceasta operatiune este insa extrem de costisitoare.

Toate celelalte optiuni de reparare a zgarieturilor ecranului lui iPhone 6 presupun de fapt acoperirea lor. Datorita stratului oleophobic ce acopera suprafata de sticla e ecranului lui iPhone 6, utilizarea metodelor de scoatere a zgarieturilor de la monitoarele pentru calculator e total ineficienta si chiar nerecomandata. Mai mult, utilizarea solutiilor bazate pe benzenuri, vaselina si alcooli pot sterge tratamentul oleophobic de pe supfafata de sticla ecranului.

Solutia cea mai ieftina de a repara zgarieturile ecranului lui iPhone 6 este de a monta o folie de protectie pentru ecran. Suna putin ciudat ca acoperi zgarieturi si te astepti sa fie mai bine dar chiar este. Datorita materialelor din care sunt construite, foliile adezive vor adera la stratul de sticla al telefonului, materialul aderent patrunzand in microfisurile provocate de zgarieturi. Cu toate ca nu este nici pe departe o reparatie, aceasta metoda va face zgarieturile ecranului lui iPhone 6 aproape invizibile.

Partea cea mai buna la montarea unei folii de protectie este accea ca atunci cand aceasta se zgarie, ea poate fi data jos si in locul ei instalata o alta, noua, fara zgarieturi.

Pentru mai multe informatii despre huse de telefon si folii de protectie pentru telefon va rugam sa consultati oferta magazinului nostru.

Posted on 2017-03-31 0 1831
Tag: iphone 6

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Compare 0
Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Tax
0,00 lei Total

Prices are tax included

Check out