De ce trebuie sa folosesti o husa pentru iPhone 6 - Huse si accesorii telefoane mobile

De ce trebuie sa folosesti o husa pentru iPhone 6 - Huse si accesorii telefoane mobile

Telefonul iPhone 6 are o constructie foarte buna. Se poate spune ca designul a fost dus pana la perfectiune cu acest telefon.

Telefonul iPhone 6 este o bijuterie. Afla acum daca ai nevoie sa-ti protejezi telefonul achizitionand o husa iPhone 6.

Fara o husa, iPhone arata foarte bine in mana, pe masa, langa poseta sau oriunde il asezi. Ce te faci insa cand esti pe asfalt si scoti telefonul pentru a face un apel sau pentru a raspunde unui apel si din viteza scapi pretiosul echipament de pamant. Daca esti norocos telefonul nu s-a spart - inca.

La o inspectie mai atenta observi ca deja iPhonul are urme de la cazatura. Mici adancituri in rama laterala din aluminiu fac din acest pretios dispozitiv un telefon de rand, pe care oricine poate sa-l cumpere de la second.

Dar daca aveai o carcasa iPhone 6 pe el. Acum era doar carcasa putin lovita iar telefonul tau iPhone nevatamat, ca nou.

Sau, de cate ori nu am vazut pe cineva cui i-a alunecat telefonul din mana. Din instinct incearca sa-l prinda dar nenorocul face ca telefonul sa fie aruncat mai departe. Odata aterizat cu fata in jos afisajul noului tau iPhone se sparge. In aceste momente acea persoana ar fi vrut sa aiba o husa pentru iPhone 6 cu marginile inaltate, si o protectie pentru ecran.

Husa pentru iPhone nu este o investitie majora dar iti aduce satisfactia ca ai telefonul protejat. In plus prin echiparea lui cu husa iphone 6 poate arata mai bine, in ton cu starea ta de spirit.

Posted on 2017-03-30 0 305

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Compare 0
Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Tax
0,00 lei Total

Prices are tax included

Check out