5 huse de telefon cu care supravietuesti oricarei cazaturi

5 huse de telefon cu care supravietuesti oricarei cazaturi

Iti este frica sa iei telefonul cu tine pentru ca o cadere te-ar putea costa cateva mii de lei? Nu te mai teme pentru ca acum exista nenumarate optiuni de a proteja telefonul de cazaturi, apa sau praf. Husele de telefon de pe piata pot face fata si cerintelor celor care lucreaza in medii grele sau a celor care practica sporturi extreme. Iata in continuare cateva huse de telefon care iti vor proteja pretiosul gadget in orice situatii.

Husa de telefon Tank facuta de Case-Mate

Tank este proiectata pentru a respecta standardele militare americane. Construita dintr-un plicarbonat rezistent la exterior si un stat de silicon la interior, husa de telefon tank are un protector pentru ecran retractabil si carlig de prindere pe centura.

Aceasta husa de telefon produsa de Case-Mate protejeaza cu succes de lovituri, cazaturi, vibratii, praf, ploaie, nisip, praf si chiar de trecerea cauciucului masinii peste ea.

Husa de telefon Otterbox Defender

Defender este una din multitudinea de huse de telefon produse de catre Otterbox. Aceasta husa este construita si ea din policarbonat la exterior si un strat de silicon moale pentru absorbirea socurilor, la interior. Toate porturile telefonului sunt acoperite de capace speciale. Butoanele sunt acoperite de zone cu silicon ce permite apasarea fara probleme.

Husa Tough Xtreme de la Case-Mate

O husa cu care iti poti imbraca foarte usor telefonul, ofera protectie foarte mare partilor laterale si a capacului din spate datorita materialelor multistrat folosite (DuoFlex si PolyCore). DuoFlex este epecial proiectat pentru a oferi un strat protector si aderenta extinsa. Stratul PolyCore adauga un strat de duritate telefonului agatandu-se foarte bine de lateralele telefonului, oferindu-i rezistenta.

Husa de telefon G-Form Xtreme

Husa Xtreme produsa de G-Form ridica standardele de protectie. Aceasta husa are un strat extern ce foloseste o tehnologie patentata denumita "Tehnologie de Protectie Reactiva" care intareste straturile husei pentru a absorbi pana la 90% din forta impactului la cazaturi. Sub aceasta carapace mai sunt doua straturi, unul de policarbonat si unul de termo poliuretan, totul pentru a adauga foarte multa rigiditate si a absorbi socurile.

Husa de telefon Ballistic Hard Core

Seria de huse Ballistic HC sunt fabricate cu un strat exterior extrem de rezistent, o folie de protectie pentru ecran si un strat de silicon pentru absorbtia socurilor. Aceasta husa de telefon permite agatarea la centura doar cu fata inspre corpul dumneavoastra.

Posted on 2017-03-30 0 1123

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Compare 0
Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Tax
0,00 lei Total

Prices are tax included

Check out