Adaptor Wireless USB TP-LINK TL-WN822N miniUSB 300MBPS antena 6db

Adaptor wireless USB TP-LINK TL-WN822N cu viteza de transfer de 300MBPS.
Acest Adaptor WiFi are 2 antene cu castig mare de cate 3 decibeli.

Conector MiniUSB, buton WPS, semnal BGN, securitate 64/128 WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK, WMM.

Pachetul contine Cablu USB de 1,5 metri.

Mai multe detalii

WIFI-TPLINK-WN822N
Produs nou

80,00 lei

- +

Add to compare

 
Informatii

Adaptor Wireless USB cu castig mare de semnal. Rata de transfer de 300MBPS. Standard de comunicatie Wifi BGN. Cablu USB de 1,5 metri inclus.

Adaptor Wifi USB TP-LINK TL-WN822N

TP-LINK TL-WN822N este un adaptor WiFi cu castig mare de semnal gratie celor doua antene de cate 3dB cu care este dotat. Antenele pot fi rotite independent si pozitionate pe directii diferite pentru a obtine cel mai bun semnal posibil. Cu acest adaptor WiFi obtineti rezultate net superioare adaptoarelor WiFi USB cu antena interna.

In plus acest adaptor WiFi este compatibila o gama foarte mare de sisteme de operare: Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Linux.

Pachetul contine un CD cu drivere si un program autotatizat care va ajuta instalati cu succes adaptorul Wifi USB TL-WN822N de la TP-LINK chiar si fara cunostinte avansate despre calculatoare. In CD sunt incluse si programe utilitare care va vor ajuta sa faceti conexiuni la retele WiFi si sa schimbati setari simple, dar si mai complexe, ca de exemplu securitatea conexiunii. Chiar daca sunteti novice in ale calculatoarelor, cu acest adaptor WiFi USB veti obtine rezultate de exceptie.

O functionalitate comuna adaptoarelor wireless mai pretentioase, butonul QSS (Quick Security Setup) va permite sa realizati instant conexiuni securizate cu routerele si punctele de acces compatibile cu WPS (WiFi Protected Setup). Aceasta functie nu doar ca face conectarea mai simpla si mai rapida dar in acelasi timp elimina necesitatea utilizatorilor retelei WiFi de a memora parole.

Cu acest adaptor WiFi de la TP-Link puteti sa va conectati la reteaua wireless chiar si din acele locuri in care de obicei alte dispozitive nu reusesc. Gratie celor doua antene omnidirectionale cu un castig de cate 3db fiecare veti putea sa folositi calculatorul exact acolo unde aveti nevoie.

Adaptorul WiFi TL-WN822N poate fi folosit atat la calculatoare fixe de tip desktop sau tower cat si la laptopuri. Singura conditie este existenta unei mufe USB 2.0 (care in zilele noastre se gaseste oriunde). Cablul USB de 1,5 metri din pachet va permite sa pozitionati adaptorul WiFi in locuri convenabile pentru a creste calitatea semnalului receptionat. Folosind acest cablu din dotare veti avea posibilitatea de a pozitiona aceasta antena wireless USB in locuri cu receptia mai buna.

In afara de designul futurist al carcasei adaptorul WiFi TL-WN822N este o investitie benefica pentru calitatea semnalului WiFi in diferite medii de lucru, garantand semnal stabil si puternic, perfect pentru jocuri online fara lag sau chiar streaming video HD.

Atuuri ale adaptorului TL-WN822-Nde la TP-LINK:
Viteza 11N permite o experienta de neinlocuit in video telefonie prin internet
Cele doua antene dubleaza viteza standard 11N viteza maxima de transfer a adaptorului wireless USB fiind de 300MBPS.
Criptarea datelor care circula prin conexiunea wireless prin folosirea unui singur buton.
Cablu de extensie de 1,5 metri pentru pozitionare convenabila.
Compatibil cu majoritatea sistemelor de operare Windows, Mac OS si Linux.

Pachetul contine:
adaptor WiFi USB cu castig mare de semnal TL-WN822N de la TP-LINK 300MBPS
ghid de instalare
1,5 metri de cablu USB A - mini B
CD cu drivere, programe utilitare si manual

2 alte produse in aceeasi categorie:

Compare 0

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Tax
0,00 lei Total

Prices are tax included

Check out