Informații despre livrarea produselor

Produsele comercializate de magazinul nostru online de huse de telefon pot fi livrate în toată țara, utilizând modalitatea de transport aleasă de dumneavoastră la plasarea comenzii. După expedierea coletului vă vom trimite un e-mail cu privire la detalii despre livrarea produsului comandat.

Expedierea comenzilor

Expedierea produselor comandate se face de luni pana vineri. Comenzile plasate după ora 15 vor fi expediate a doua zi in cursul dimineții. Comenzile plasate în perioada weekendului vor fi expediate luni dimineață. Comenzile plasate în perioada sărbătorilor legale vor fi expediate în următoarea zi lucrătoare.

Servicii de curierat disponibile

Pentru moment Prioripost este unicul serviciu de curierat disponibil pentru comenzile efectuate în magazinul online de huse de telefon Netler.

Prioripost - Poșta Română

  • Tariful standard pentru livrarea comenzilor prin Prioripost - Poșta Română este de 15 lei (inclusiv TVA)
  • Termenul de livrare este de 2-3 zile lucrătoare in municipiile reședință de județ, majoritatea beneficiind de serviciile ce curierat Prioripost, cu livrare la domiciliu. Pentru celelalte orașe termenul de livrare este de 3-4 zile lucrătoare, iar pentru comune și sate de 4-5 zile lucrătoare.
  • Coletul dumneavoastră va fi livrat la adresa solicitată sau avizat, după caz. În caz că nu ridicați coletul după a doua avizare, Poșta Prioripost va returna pachetul către noi.

Compare 0

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Tax
0,00 lei Total

Prices are tax included

Check out